onsdag 30 april 2008

Ett maraton och en poäng.

Tre relativt enkla matcher och ett maraton på dryga 90 minuter.
Först ut var igen Badr och Rasmus. Rasmus vann enkelt 3-0. Badr kände sig bättre efter att fått behandling av Calle men var fortfarande hämmad av sin skada. Kämpade på men junioren Nicholas Muller var för bra och Badr förlorade 3-0.
Nästa två matcher var Thorén och Drakenberg. Thorén spelade skitdåligt enligt inom själv och tyckte att det studsade för mycket och förlorade snabbt 3-0. Den matchen tog nästan lika lång tid som första game för Drakenberg på banan bredvid. Drakenberg tog ledningen 2-0 efter två hårda game men tappade sedan initiativet och tappade upp till 2-2. Blev sedan tillsagd i pausen att ta bollen tidigare och vann sedan femte ganska enkelt.
Matchen mot Schweiz slutade då 2-2 med varsin poäng till båda lagen. Morgondagen avgör var vi hamnar i gruppen.
Damerna möter nu Belgien och har redan förlorat innan Josefa skulle gå in på banan. Imorgon finns det nog chans att följa matchen mot Holland direkt på webben då Sverige spelar på glasbanan. Gå in på länken till EM-sidan uppe till höger och leta upp var det sänds.

Frälsaren? har anlänt!

Thorén anländer och går direkt in i laget mot Schweiz. Lite sen från flyget men nu är alla på plats. Carl-Johan Löfvenborg går ut men kommer nog tillbaka.

Kan örhängena bringa lycka?

Tenant: "Vi går för guldet...!"
Nja laget i kväll blir:
1 Anna-Carin
2 Anna
3 Josefa
Tjejerna som har köpt örhängen med sverigeflaggor, (se bild ovan från Anna Detters öra) för att öka teamkänslan, men kan nog få svårt att ta guld. Uttalandet från kapten Tenant var med mycket glimt i ögat men ska man nå någonstans så ska man sikta högt. Damerna möter Belgien ikväll 1900 och vi kan hoppas på bra spel i debutmatchen. Tjejerna laddar med kortspelet Uno nere i lobbyn medans killarna vilar på sina rum.
Inget är bestämt inför herrarnas match ikväll men en inte allt för vågad gissning är att Hult och Drakenberg spelar men annars är det ganska öppet om vilka som ska spela.

I övrigt kan man säga att Tenant bidrar mycket till den glada stämning som finns med sitt positiva fransksvenska humör.

3-1 men lite oro

Första hindret för herrarna avklarat men lite oroande med skada. Tre lätta matcher med vinster 3-0. Badr kände direkt av sin ljumske och kunde inte gå på ordentligt.
Badr:"fick ont direkt och kan inte sträcka ut med höger ben. vet inte om jag kan spela i eftermiddag. "

Vi får se vad som händer med laget i eftermiddag. Thorén kommer på eftermiddagen och kanske hoppar in direkt i laget.
Görnerup: "vi får sätta oss ner och tänka på hur vi ska göra i eftermiddag. Matchen mot Schweiz är lite av en nyckelmatch för resten av tävlingen. "