torsdag 2 april 2009

Resultat och en liten ändring

Dagens testmatch mellan Carl-Johan Löfvenborg och Foad Hammouni är flyttad tills imorgon. Det blir en perfekt fredagsunderhållning då matchen kommer att spelas 1900 på Roslagshallen. Det lär bli en jämn och hård match och borde klart konkurrera ut "Så ska det låta" eller "Talang 2009" som underhållning.

Helgens matcher är fortfarande kvar på sina ursprungliga tider. Se HÄR

Gårdagens match mellan Carl-Johan och brodern Henrik Löfvenborg vanns av Henrik med 3-2 ( 9-11, 11-6, 7-11, 11-4, 11-8) efter ca 60 minuters spel.

Det kan bli tuffa matcher i kväll och helgen. Gå ner och titta!

Project Alpha April....

Som många gissade så var inlägget om röstningen till EM-laget en gammal nyhet som användes på 1:a april för ett antal år sedan med lyckat resultat.

Men det var nog några som trodde på mina 94 slag i tävlingen.
Den var helt enkelt en 2 minutare som klippts ned och speedats (ca 138%) upp för att se så verklig ut som möjligt. Lovar att gå på det igen när ryggen är helare och försöka komma upp i 90 utan tekniska hjälpmedel.
Men lite kul var det.

Jag får tacka hela personalen på Farelmedia och fotograf Mikael Hådell (hemsida HÄR) för all hjälp. Ni gör ett strålande jobb.
Mikael kommer förhoppningsvis även vara med under lag-EM i Malmö och bidra med sin kreativitet.

Nu väntar vi bara på Malmöpågarna som troligen också aprilskämtade om sina bravader om fantastiska resultat och borde komma ut med sina dementier.
Vad var det 21 varv på alla fyra hörnen och resultat nära 90......men inga videos har synts tyvärr...
Men vi får se de har ju tid på sig fram till EM.