onsdag 2 december 2009

Vaktombyte?

Kan erkänna att det har blivit några extratittar idag på rankingsidan på squash.se då rankingen är på väg att uppdateras. Troligen blir det en ny etta på herrsidan vilket egentligen är kul och troligen ofrånkomligt. Finns en ytterst liten chans att jag håller undan lite beroende på hur tex sydafrikas Jesse får för ingångspoäng. Men samtidigt känns det lite tråkigt att inte kunna svara -"etta" på frågan -"vilken ranking har du i Sverige.?"

Men all heder åt Rasmus Hult som nu troligen tar över den rätten. Nu får vi se om det verkligen blir så och om det nu blir för en längre framtid eller möjligen en kortare....
Så nu är troligen en epok över...

Måste också passa på att berömma min egen klubb efter alla fantastiska resultat i helgens SM. Stockholms SK tog 8 av 24 medaljer tror ingen var i närheten av det. Om vi sen delar det på antalet banor klubben tränar på blir resultatet ännu bättre.
Någon klubb som ställer upp i en lagtävling med 15 spelare?

Vinnare av helgens tipstävling blev Niklas F var bäst med 4 rätt. Att notera var att han var den enda som trodde på min vinst och även satte sig själv som vinnare trots eget nederlag i första omgången. Priser skickas från Dunlop och Ashaway.