torsdag 1 maj 2014

Första dan

Lång första dag. Morgonens löprunda i solsken byttes till åska och spöregn. Sen att tidtabellen för bussarna mer verkar vara en rekommendation och inget man behöver följa lär vi oss. Men att vi nästan kom försent till matchen mot Irland gjorde inte så mycket då det regnade in på tre banor (en av våra) så att starten blev förskjuten. Egentligen inte så mycket att klaga på då maten uppväger det mesta.
Squash spelar vi ju också och det går klart bra.
Jag fick visa vägen med en öppnande 3-0 mot M Craig som spås få en lysande framtid. Dock framtid för idag vek han ned dig när det gällde.
Romain som spelar etta hade en tuff uppgift mot A Gaskin men spelade riktigt bra låg dock under med 5-10 i femte men kom tillbaka till 10-10 hade ett helt öppet läge med volley vid 12-11 men träffade plåten sen två helt klara (åtminstone en) poäng vid 13-12. Fick dock en poäng till sig vid 12-12 som en gåva. Tyvärr höll det inte (står fel på nätet) och förlust 16-14. Alex krigade på bra men behöver just det lilla extra vid avgörande annars vinner han sin match med 3-0 idag istället förlust 2-3 mot en galet kämpande Steve Richardsson. Rasmus klev in på slutet och trots många missar vinner han sin match 3-1 mot O'Brian.
Detta gör att om vi ser till att slå Norge med klara siffror imorgon så slutar vi etta i gruppen vilket kan bli viktigt. Matchtiden är ändrad till 1200 och inte på glasbanan tyvärr.
Ni rast vila på stället till frukost imorgon.